Ota varovasti, äläkä suututa Cardi B:ta – Ruisrockiin saapuva potentiaalinen tähti pyyhkii pöydän uudella kappaleella

Mieluummin Cardi B kuin cardio.

01.04.2018

Mikäli menet kysymään musamogulilta, että kenestä kohkataan tänäkin vuonna, niin suurella todennäköisyydellä vastauksien joukosta löytyy Cardi B. Räppäri ei ole kovinkaan montaa kappaletta vielä julkaissut, mutta viime vuonna pöytään viskaistu Bodak Yellow nosti Cardi B:n nimen kunnolla esiin ja siitä lähtien Cardi B on pysynyt otsikoissa.

Bodak Yellow oli 19 vuoteen ensimmäinen naisräppärin tuotos, joka nousi Billboard Hot 100 -listan listaykköseksi. Lisää Cardi B:n suorituksista kannattaa tutkailla täällä.

Ruisrockissa kesällä nähtävällä räppärillä on persoonaa, tyyliä ja potentiaalia. Cardi B:sta odotetaan Nicki Minajin tapaista tähtinimeä, jota räppiskene onkin jo osannut kaivata. Historiallinen listaykkönen kielii siitä, että Cardi B taitaa olla juuri sellainen.

Ensi viikolla Cardi B julkaisee Invasion of Privacy -debyyttialbumin ja tältä albumilta päästään maistamaan vielä Be Careful -kappaleen muodossa esimakua.

Cardi B laukoo kappaleella varsin suorat sanat. Biisin ensimetreillä kuullaan muun muassa tällaista tykittelyä:
”I wanna get married, like the Currys, Steph and Ayesha shit / But we more like Belly, Tommy and Keisha shit.”

Tällä Cardi B viittaa Steph Curryn ja Ayesha Curryn avioliittoon, joka vaikuttaa päällisin puolin hyvin ruusuiselta. Sen sijaan Cardi B löytääkin itsensä Belly-elokuvasta tutuista kuvioista.

Cardi B jatkaa tästä hyvin suorasukaiseen tyylinsä ja sillä saattaa olla vähän punaiset korvat, joka on tämän kappaleen inspiroinut.

Kuuntele biisi alta ja valmistaudu tulevaan.

Lisää luettavaa