”Päätin olla käyttämättä väriäni haittana” – Kanye West tykittää uudella yhteisbiisillä

01.04.2017

Mary J. Blige on julkaisemassa Strength Of A Woman -albumin 28. huhtikuuta. Nyt siltä levyltä saadaan esimakua, kun toinen yhteiskappaleista Kanye Westin kanssa on julkaistu. Biisi kantaa nimeä Love Yourself. Kanye West on tunnettu suuresta egosta, mutta mistään varsinaisesta egoboostauksesta ei ole kyse, vaikka biisin nimi sille puitteet antaisi.

Kappaleella West vetelee omalla osuudellaan mutkat suoriksi ja muistuttaa, että miten hankalista olosuhteista on tullut. Chicago ei kaupunkina ole turvallisimmasta päästä, mutta silti vain West nousi kellarista kuuluisuuteen. West suosittelee antamaan kaikkensa, onhan hänestä sentään tullut nuori legenda.

mood.

Henkilön Genius (@genius) jakama julkaisu

Aikoinaan West kommentoi kesken keikkansa hyvin huomiota herättävästi, ettei rasismiin pidä keskittyä liikaa, koska hänen mielestä Yhdysvallat on umpirasistinen maa. Aiemmin West ei ole kommentoinut tuolloisia lausahduksiaan, mutta erinäisten huhupuheiden mukaan otsikossa noteraattu laini olisi viittaus siihen suuntaan. Saman puheen aikana West myös kommentoi, että olisi todennäköisesti äänestänyt ennemmin Donald Trumpia kuin Hillary Clintonia.

Kyseinen lausahdus kuultiin päiviä ennen sitä, kun West määrättiin hoitoon. Tämä biisi on nyt toinen julkaisu kyseisten tapahtumien jälkeen.

Blige hoitaa myös oman osuutensa tyylikkäästi, vähempää toki ei voisi odottaa yhdeltä Yhdysvaltojen arvostetuimmista laulajista.

Tsekkaa lyriikkavideo alta. Sen alta löydät tulevan levyn biisilistan.


01 Love Yourself feat. Kanye West]
02 Thick of It
03 Set Me Free
04 It’s Me
05 Glow Up feat. Quavo, DJ Khaled, & Missy Elliott
06 U + Me (Lesson Learned)
07 Indestructible
08 Thank Your
09 Survivor
10 Find the Love
11 Smile feat. Prince Charlez
12 Telling the Truth feat. Kaytranada
13 Strength of a Woman
14 Hello Father

Otsikkoa päivitetty 16.42

Lisää luettavaa