Pantera tiputettiin pois kahden megakokoisen saksalaisfestivaalin ohjelmistosta – syynä Phil Anselmon vuonna 2016 tekemä natsitervehdys

Pantera ei Saksan suurfestivaaleilla esiinny.

24.01.2023

Panteran nykykokoonpanoon kuuluvat laulaja Phil Anselmo, basisti Rex Brown, rumpali Charlie Benante sekä kitaristi Zakk Wylde. Bändi lähtee kesällä kiertämään Eurooppaa, ja yhtyeen voi nähdä myös Hyvinkään Rockfestissä. Hyvä!

Panteran laulaja Phil Anselmo teki vuonna 2016 natsitervehdyksen lavalla olleessaan ja huusi samalla ”white power”. Myöhemmin Anselmo kertoi, että koko tapahtumaketju oli silkka kännissä ja läpällä tehty huono vitsi, joka liittyi takahuoneen runsaaseen valkoviinitarjoiluun. Anselmo myös kertoi keikalla olleiden uusnatsien provosoineen häntä.

Saksassa nykyisen Panteran oli määrä esiintyä Rock am Ring- että Rock im Park -festivaaleilla. Pantera on kuitenkin nyt pudotettu festareiden esiintyjälistoilta.

”Viime viikkoina olemme käyneet keskusteluja artistien, yhteistyökumppaniemme ja festivaalikävijöiden kanssa. Olemme päättäneet poistaa bändin ohjelmistosta”, festivaalien sivuilla kerrotaan.

Katso päivitys alta.

Lisää luettavaa