Paramore tulee taas – paluulevyn ensimmäinen single kuunneltavissa

Yhtye julkaisee ensi vuonna This is Why -nimisen albumin.

29.09.2022

Vuonna 2004 perustettu, etenkin toisen ja kolmannen albuminsa aikoihin suurta suosiota nauttinut Paramore palaa musiikkirintamalle vuosien tauon jälkeen.

Yhtyeen viimeisin albumi After Laughter ilmestyi vuonna 2017, ja bändi esiintyi livenä viimeisen kerran vuotta myöhemmin. Trioksi kaventuneen yhtyeen jäsenet eli laulaja Hayley Williams, kitaristi Taylor York ja rumpali Zac Farro ovat keskittyneet sen jälkeen muihin projekteihin. Williams on julkaissut kaksi soololevyä.

Ensi vuoden helmikuussa julkaistavan This is Why -albumin ensimmäinen single ja nimikappale kertoo muun muassa siitä, kuinka erilainen maailma on nyt verrattuna aikaan, kun bändi jäi tauolle. Biisi tiivistää tekijöidensä valtavan tunteiden kirjon viime vuosien tapahtumista.

”Voisi kuvitella, että raamatulliset mittasuhteet saaneen maailmanlaajuisen pandemian jälkeen ja planeetan tuhoutumisen uhatessa ihmiset olisivat tutkiskelleet itseään ja muuttuneet kiltimmiksi, empaattisemmiksi tai jotain”, Williams kommentoi tiedotteessa.

Sinkkubiisin musiikkivideo kuvattiin kuukausi sitten Malibussa. Videon on ohjannut Turnstile-yhtyeen solisti Brendan Yates.

Paramore aloittaa tämän viikon sunnuntaina Yhdysvaltain-kiertueen, joka on suurimmilta osin loppuunmyyty jo ennakkoon. Yhtye lahjoittaa osan lipputuloista hyväntekeväisyyteen esimerkiksi naisten turvakotiyhdistykselle ja aborttirahastoille.

Kuuntele kappale ja katso musavideo ja levyn kansikuva alta.

Lisää luettavaa