Perjantaina uutta musiikkia julkaiseva Yona kehottaa ihmisiä elämään omannäköistä elämää

Artisti kiertää Suomea läpi huhtikuun.

30.03.2023

Viimeisimmästä Uni johon herään -albumistaan Emma-patsaan ja Teosto-palkinnon saanut Yona julkaisee perjantaina uutta musiikkia. Rauhaa ja rakastella on Vain elämää -ohjelmassakin ihastuttaneen laulaja-lauluntekijän yhdeksännen studioalbumin ensimmäinen single. Mahtipontisella pop-kappaleella Yona haluaa rohkaista ihmisiä elämään omannäköistä elämää.

”Kevät ja uusi herää! Seuraava albumikin alkaa puskemaan mullan läpi, hitaasti mutta varmasti. Ensimmäiseksi se haluaa tarjoilla teille kappaleen rauhasta, rakkaudesta ja ennen kaikkea vapaudesta”, Yona kertoo tiedotteessa.

”Rauhaa ja rakastella on toive, rukous, tai ehkäpä vain utopia maailmasta, jossa jokainen voisi elää itseä tai muita satuttamatta, mahdollisimman omannäköistä elämää ja omia vahvuuksiaan toteuttaen.”

Luottotuottaja Mauri Syrjälän kanssa syntyneessä kappaleella kuullaan myös Yonan bändiä, jonka kanssa artisti kiertää Suomea huhtikuussa. Yonan yhtyeessä soittavat Juhani Grönroos (kitara), Juho Kanervo (sello), Antti Kujanpää (koskettimet), Tuomas Timonen (rummut) sekä Antti Kivimäki (basso).

Yonan laaja kevätkiertue alkaa torstaina 6. huhtikuuta Limingan Heikki Sarvela -salista ja päättyy lauantaina 29. huhtikuuta Seinäjoen Kalevan Navettaan. Katso kaikki keikkapäivät alta.

Yonan kevätkiertue:
6.4 Liminka, Heikki Sarvela -sali
7.4 Kuopio, Sawohouse
8.4. Rovaniemi, Kulttuuritalo Korundi
9.4. Oulu, 45 Special
13.4. Järvenpää, Järvenpää-talo
14.4. Porvoo, Taidetehdas
15.4. Hämeenlinna, Suisto
21.4. Lahti, Finlandia-klubi
22.4 Tuusula, Krapin Paja
28.4. Turku, Telakka Unplugged (Trio)
29.4. Seinäjoki, Kalevan Navetta (Trio)

Lisää luettavaa