Pesson uusi albumi on ilmestynyt – myös kevätkiertue luvassa

Pesso julkaisi neljännen albuminsa.

09.03.2024

Pesso on julkaissut uuden studioalbuminsa – sekä digitaalisena että myös vinyylinä.

Järjestyksessään neljäs pitkäsoitto, Sadboi, kattaa yhdeksän kappaletta – mukaan lukien aiemmin julkaistut singlet Kauan (ihan liian), Kermavaahtoo ja Pykärin fiittaama Tennistä. Edellisten albumijulkaisujen tavoin myös eilen ilmestyneellä levyllä käsitellään eroa, joskaan ei avioeroa:

“Sadboi-albumi on sellanen lohtulevy mulle itelleni. mä oon tehnyt 3 levyä joita ihmiset kutsuu erolevyiksi, mutta silloin mä en oikeesti ollut eronnut. sadboi-albumi sen sijaan on ison eron jälkeen syntynyt albumi, jossa mä päätin etten kerro mitään siitä avioerosta”, Pesso kuvailee ja jatkaa:

“Tällä levyllä on kyllä kappaleita, jotka käsittelee sitä eroa, mutta enemmän sen aiheuttamia tunteita eikä niinkään sitä kaikkea mitä on tapahtunut. Niiden kappaleiden avulla oon yrittänyt päästä eteenpäin ja jaloilleni, ja musta tuntuu että sitä tän albumin aikana on myös tapahtunut. Nimestään huolimatta sadboi ei oo mulle surullinen levy vaan mun mielestä se on toiveikas ja harras albumi.”

Albumin myötä Pesso aloittaa myös perjantaina 22. maaliskuuta Sadboi tour -kevätkiertueen loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Kuudennella linjalla. Myös kiertueen Tampereen keikka on jo ennakkoon loppuunmyyty. Kevään aikana Pessoa päästään kuulemaan myös Turussa, Jyväskylässä, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Oulussa. Kiertueaikataulu on nähtävissä oheisen albumilinkin alta.

22.03. Helsinki, Kuudes Linja (loppuunmyyty)
23.03. Turku, Dynamo
28.03. Jyväskylä, Freetime
05.04. Hämeenlinna, Suisto
06.04. Lahti, Torvi
12.04. Tampere, Telakka (loppuunmyyty)
13.04. Oulu, 45 Special

Lisää luettavaa