Pori Jazzin kattaus vahvistuu: Pyhimys & Saimaa, Kingston Wall -tribuuttia ja Ricky-Tick Big Bandia

Myös kovia ulkomaisia nimiä Kirjurinluodolle.

24.04.2019

Pori Jazz tiedottaa uusista esiintyjäkiinnityksistä. Kirjurinluodon kotimaisiksi vetonauloiksi on tulossa Pyhimys & Saimaa, loppuunmyytyjä konserttisalikeikkoja soittanut Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB ja puhaltimet pussiin laittava Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana.

Ricky-Tick Big Bandin vaskisektio vahvistaa myös Timo Lassyn konserttia. Kotimainen jazztarjonta alkaa myös olla hyvällä mallilla, sillä Lassyn lisäksi on kiinnitetty Herd, OK:KO, Superposition! ja ensimmäisestä kuukävelystä inspiraation saaneen erikoiskeikan esittävä Mopo. Muut nyt julkistetut kotimaiset ovat etnorockin airut Pekko Käppi & K:H:H:L, mainion kakkoslevynsä hiljattain julkaissut M ja Ina Forsman.

Ja ne ulkomaiset nimet! Soul- ja r&b-konkari Betty Wright, brittifunkin kulttinimi Cymande, New Orleansin perinnettä moderneihin vaikutteisiin yhdistävä Tank & the Bangas, soulpopparit Young Gun Silver Fox, afrojazz-yhtye Idris Ackamoor and the Pyramids ja avantgarde-jazzia esittävä James Brandon Lewis Quintet.

Pori Jazz järjestetään 12.–20. heinäkuuta. Liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Suuren kysynnän vuoksi myynnissä on nyt uutuustuotteena myös kahden päivän lippu, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalialueelle perjantaina 19.7. ja lauantaina 20.7. Yhdistelmälipun hinta on 149 euroa ja se on myynnissä ainoastaan 31.5. asti. Lisätietoja esiintyjistä ja lipuista festivaalin kotisivuilta.

Lisää luettavaa