”Post-popin ilmentymän ja uusekspressionistinen maalarin” Ciro Marran teoksia esillä Helsingissä

Tänne, mikäli taide kiinnostaa!

27.06.2022

Karhukulttuurin ympärille perustettu, yhdenvertaisuutta ja avarakatseisuutta edistävä Tallinn Bearty järjesti huhtikuussa Tallinnassa kansainvälisen taidefestivaalinsa tämän vuoden osuuden. Nyt osia siitä saapuu kulttuurikollektiivi Creatin toimesta myös Helsinkiin.

Creatin tuottama näyttelykokonaisuus jakautuu kahteen paikkaan: Paja&Bureaun galleriassa nähdään tästä päivästä lähtien Ciro Marran näyttely Erotica, ja Kallion kirjastossa Karhupuistossa (pun intended) on nyt jo esillä Alexander Prestian ja Glenn Quicleyn kuvataidetta.

Ciro Marra on Tallinn Beartyn määritelmän mukaan ”post-popin ilmentymä ja uusekspressionistinen maalari”. Hän syntyi Rooman Velletrissä, asuu ja työskentelee Barcelonassa ja muutti Espanjan Valenciaan vuonna 2014. Siellä hän kehitti uuden taiteellisen kielen yhdistämällä espanjalaista ja italialaista kulttuuria.

Näyttelyn avajaisia juhlitaan tänään maanantaina 27. kesäkuuta 2022 alkaen kello 18. Näyttely on avoinna 2. päivä heinäkuuta saakka, joten pidä kiirettä!

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa