Public Enemyn välirikko on muhinut pinnan alla jo vuosia – molemmat osapuolet jatkavat kommentointia

Flavor Flavin potkut juontavat juurensa vuoteen 2016.

03.03.2020

Public Enemy antoi eilen potkut toiselle perustajajäsenelleen Flavor Flaville. Tapahtumat eskaloituivat tähän pisteeseen, kun Flavor Flav oli vaatinut oikeusteitse Bernie Sandersin vaalitapahtumassa esiintyvää Public Enemy Radiota olemaan käyttämättä kyseistä nimeä.

Flavor Flav vastasi potkuihin twiittaamalla ihmetyksensä aiheeseen.

”Pilailetko? Haluatko tuhota 35 vuotta rakentamamme jutun politiikan takia? Sitä paitsi olen sinun kumppanisi, en työntekijäsi. Et voi antaa minulle potkuja”, Flavor kirjoitti.

Chuck D:n ja muun yhtyeen mukaan politiikka ei ollut syynä potkuihin. Heidän mukaansa Flavor Flav on ollut ”jäähyllä” vuodesta 2016, jolloin hän jätti saapumatta Harry Belafonten hyväntekeväisyystapahtumaan.

”Se oli viimeinen tikki yhtyeelle. Hän oli jo aiemmin missannut useita keikkoja aina Glastonburysta Kanadaan, albumin äänityssessioita ja valokuvauksia. Hän valitsin aina juhlimisen työn edelle”, Public Enemyn jäsenten allekirjoittamassa tiedotteessa sanotaan.

”Kun Public Enemy Radio kulki eteenpäin, Flavor Flav tähditti tosi-tv-ohjelmaa, jossa hänen lapsensa suunnittelevat interventiota ja hänen lähettämistä katkaisuhoitoon. On aika jatkaa matkaa ja me kaikki toivomme Flavorille hyvää.”

Lisää luettavaa