Pyhätunturilla järjestettävä Bättre Folk -festivaali on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta – artisteista yli puolet on naisia

Bättre Folk tulee taas!

15.10.2018

Bättre Folk i Fjällen -festivaali järjestetään Pyhätunturilla 1.-3. helmikuuta 2019.

Kolmatta kertaa järjestettävän Bättre Folk i Fjällenin esiintyjinä nähdään mm. paluun tehnyt suomi-indien klassikkobändi Joensuu 1685, aiemmin tänä vuonna toisen albuminsa julkaissut Paperi T sekä juuri debyyttialbumin julkaissut Ruusut. Muita festivaalin esiintyjiä ovat juuri uuden albumin julkaissut Yona, aiemmin tänä vuonna debytoinut Karina ja aina yhtä mystinen Draama-Helmi.

Festivaalilla kirjallisuusohjelmasta vastaavat seuraavan romaaninsa julkaisuun valmistautuva Miki Liukkonen, juuri esikoisroomaaninsa julkaissut Eeva Turunen, kirjailija, tv-esiintyjä ja Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtaja Ronja Salmi sekä runoilija-kustantaja Susinukke Kosola.

Lisäksi festivaalialueella pääsee harrastamaan esimerkiksi vapaalaskua, avantouintia, jääbaarissa discoilua sekä revontulien tuijottelua.

Bättre Folk ja sen taustaorganisaatio on sitoutunut edistämään tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta musiikkialalla. Bättre Folk i Fjällenin artisteista yli puolet on naisia ja kaikista esiintyjistäkin lähes puolet.

Lisää luettavaa