Jos räppäri mainitsee meidät biisissään niin pakkohan siihen on reagoida – Versace Henrik julkaisi uuden ep:n ja meno on ihan yhtä räiskyvää kuin aina ennenkin

Räppäävä teologi nimeltään Versace Henrik julkaisi uutta.

Versace Henrik on yksi tämän hetken kohutuimmista suomiräppäreistä, joka tekee mitä tahtoo ja on myös varsin ahkera niissä tekemisissään.

Nyt Versace Henrik julkaisi jälleen uuden ep-levyn. Ep on nimeltään Loutti ja kyseessä on jo Henrikin kuudes ep/mixtape. Ep pitää sisällään kuusi kappaletta ja on melkoinen läpileikkaus kaikesta siitä, mitä Henrik nyt ikinä on tehnytkään.

Kuten otsikossa jo kerrottiin, niin Rumba on myös mainittu eräässä kappaleessa. Biisi on aiheeseen sopivasti nimeltään Mitä vittuu?!. Henrik todennäköisesti viittaa tällä siihen, että olemme tehneet jutun Henrikin lähes jokaisesta liikkeestä ja onhan Henrik ollut Rumban haastattelussa kahteen otteeseen. Lisää Henrikistä löydät jutun alta.

Erinäisiä huhuja liikkuu, että levy ilmeisesti on myös tulossa, mutta sen aika ei ole vielä. Sitä ennen suosittelemme siirtymään Loutin pariin alta ja lukaisemaan Rumba-lehdessä julkaistun ison haastattelun täältä.