Räppäri pettyi – ei saanut kutsua Sauli Niinistöltä: ”Kelasin, että se tollasena yksinäisenä hahmona ois salee luukuttanut mun musaa, meil on samanrotuiset koirat ja kaikkee”

Toisenlaiset juhlat. Ja eri päivänä. Vaan musiikki lienee parempaa!

04.12.2018

Gasellit-yhtyeestä tunnettu Thube Hefner eli sooloilussa DJ Ibusal -nimellä räppäilevä kansanmies ei saanut kutsua Itsenäisyyspäivän juhliin. ”Kostoksi” hän heittää keikan lauantaina 8. joulukuuta Sofia Future Farmissa.

Ibusal myöntää olevansa pettynyt Sauli Niinistön kutsumattomuuteen.

”Vitsi, ei tullut tänäkään vuonna kutsua linnan juhliin… Jotenkin kelasin, et nyt ois ollut sen aika. Luin Imagesta sitä Sauli Niinistön ”Mäntyniemen herra” -kolumnia ja kelasin, että se tollasena yksinäisenä hahmona ois salee luukuttanut mun musaa. Meil on samanrotuiset koirat ja kaikkee, niin jotenkin pidin tätä jo varman juttuna. Pitää muuten muistaa palauttaa se frakki minkä ehdin tilata”, Ibusal kertoo Facebookissa ja jatkaa:

”Noh, onneksi kuitenkin tällä viikolla päästään pönöttämään ihan siihen naapuriin! Se on nimittäin niin, että tän vuoden vika keikka on la 8.12. sofia future farm -nimisessä paikassa. Mesta sijaitsee siis ihan senaatintorin kupeessa. Konsepti on itseasiassa aika sama kun saulin bileissä: pönötetään vanhassa salissa musiikin soidessa taustalla. Jonot tosin todennäköisesti on lyhyemmät, eikä kenenkään tarvitse vastata kysymykseen: ”Mitä itsenäisyys sinulle merkitsee?””

Keikan Facebook-sivulle pääset tästä.

Lisää luettavaa