Räppäri syyttää Hollywood-tähteä seksuaalisesta ahdistelusta ja kuristamisesta – poliisi tutkii valvontakameran nauhoja

Azealia Banks on jälleen otsikoissa.

Viime vuosina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisten asioiden takia ollut Azealia Banks syyttää Hollywood-tähti Russell Crowen ahdistelleen häntä seksuaalisesti, kuristaneen häntä, sylkeneen hänen päälleen sekä nimitelleen häntä rasistisin ilmauksin.

The Sun -lehdelle antamansa haastattelun mukaan Azealia Banks oli juhlimassa Russell Crowen sekä muiden juhlavieraiden kanssa hotellissa Beverly Hillsissä. Banksin mukaan Crowe oli vetänyt juhlissa niin pilveä kuin erinäisiä alkoholijuomiakin kaksin käsin.

Banksin mukaan Crowe yritti lähennellä häntä koko illan ajan. Mukaan tuli myös Crowen tyttöystävä, joka oli kertonut Banksille, miten Crowe pitää tätä kauniina. Banks oli kertonut hänelle, ettei Crowe kiinnosta häntä millään tavalla.

Myöhemmin illan aikana Banksin ja Crowen välille oli syntynyt suukopua, jonka jälkeen Banks väittää Crowen hyökänneen hänen kimppuunsa. Muut juhlissa paikalla olleet ovat puolustaneet Crowea ja kertoneet, etteivät Banksin väitteet ole totta, ja että Banks itse käyttäytyi sekavasti koko illan.

Maanantaina Banks kuitenkin lampsi paikalliselle poliisiasemalla ja teki ilmoituksen Crowesta. Poliisi tutkii nyt hotellin valvontakameran nauhoja saadakseen selville, mitä illan aikana oikeasti tapahtui.