Ravintola perui keikan, kun bändi ei toimittanut sinne julisteita – uhkaa haastaa nyt bändin oikeuteen kunnianloukkauksesta

Well this escalated quickly, voisi joku sanoa.

Läskit Lokit -yhtye sopi heittävänsä keikan 17. elokuuta Bar Nuotti -ravintolassa Kaarinassa. Asiasta sovittiin yhtyeen mukaan 27. kesäkuuta.

Bar Nuotti kuitenkin perui keikan eilen. Bar Nuotin mukaan yhtyeen olisi pitänyt toimittaa ravintolaan julisteet, joilla se olisi voinut mainostaa keikkaa. Sopimuksessa tällaisestä ei ollut kuitenkaan minkäänlaista mainintaa.

”Voipi olla, että perutaan teidän keikka, jos julisteita ei tule. Tuskin tulee ihmisiäkään teidän keikalle…” Bar Nuotti kertoi yksityisviestinä yhtyeelle. Läskit Lokit on julkaissut kuvakaappauksen viestistä Facebook-sivuillaan.

Läskit Lokit teki asiasta eilen Facebook-päivityksen. Nyt Bar Nuotti ja sen viralliset Facebook-sivut ovat käyneet absurdiin väittelyyn yhtyeen kanssa. Bar Nuotista muun muassa ilmoitetaan, ettei Läskit Lokit tule jatkossa keikkoja Turussa soittamaan.

”Tämän jälkeen teillä ei turusss ole moneen bariin asiaa. Mutta olette valinneet tienne”, Bar Nuotti uhkailee yhtyettä.

Läskit Lokit ja monet heidän faninsa (ja ulkopuoliset keskusteluun mukaan tulleet) ovat yrittäneet selittää Bar Nuotille, että normaalisti keikkapaikka hoitaa markkinoinnin. Tämä ei kuitenkaan Bar Nuotin päätä ole asian suhteen kääntänyt.

Päinvastoin: nyt Bar Nuotti on lähettänyt yhtyeelle kirjeen jossa kertoo, miten bändin on poistettava internetistä kaikki negatiiviset kommentit Bar Nuottiin liittyen kolmen päivän kuluessa ja henkilökohtaisesti korjattava sanomisiaan kaikille asianosaisille.

Jos näin ei tapahdu, Bar Nuotti lähettää Läskit Lokit -yhtyeelle 2500 euron arvoisen uhkasakon. Mikäli bändi ei suostu uhkasakkoa maksamaan, ”asia menee käräjäoikeuteen”.

Bar Nuotista myös kerrottiin yhtyeelle, että esimerkiksi Tauskin keikalle on myyty kymmenittäin lippuja ennakkoon, kun taas Läskien Lokkien keikalle ei ole myyty yhtäkään ennakkolippua.

Osittaisen kuvakaappauksen uhkakirjeestä löydät alta – kokonaisuudessaan uhkakirje löytyy kuvakaappauksen alta löytyvästä Facebook-ketjusta.

Jäädään odottelemaan, mitä tuleman pitää.