Red Hot Chili Peppersin kolmas single tulevalta albumilta käsittelee seesteisesti huijarisyndroomaa

Yhtyeen albumi julkaistaan 1.4.

Red Hot Chili Peppers julkaisee huhtikuun ensimmäisenä päivänä uuden albuminsa, mutta vielä ennen sitä yhtyeeltä ilmestyi torstaina levyn kolmas single Not The One. Siitä ei ole kauaakaan kun tätä edeltävät singlet Poster Child ja Black Summer saivat julkaisunsa – viimeksi mainitusta sekä sen musiikkivideosta kirjoitimme täällä, ja Poster Childista täällä.

Tuleva 17 kappaletta sisältävä Unlimited Love -levy on RHCP:n ensimmäinen kokopitkä sitten vuonna 2016 julkaistun The Getawayn. Rick Rubinin tuottamalla tulevalla levyllä kuullaan jälleen yhtyeen kitaristi John Frusciantea, joka on nyt mukana ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2006 ilmestyneen Stadium Arcadium -albumin.

Not The One on kappaleena seesteinen ja koskettava, vaikkakaan temaattisesti ei kaikista kevyimmästä päästä. Biisissä nimittäin käsitellään rakkaussuhteen ja huijarisyndrooman yhteenkietoutumista epävarmuuksien ja pelkojen kautta, sekä pyöritellään tuntemuksia ja ajatuskulkuja, joita oikeasti merkityksellinen ihmissuhde helposti ihmisessä saa nousemaan pintaan.

YouTube video

Lisää luettavaa