Redraman tarina kansien väliin – elämäkerta käsittelee rankkaa päihdemenneisyyttä ja hengellistä heräämistä

Kirja ilmestyy syksyllä 2022.

Englanninkielistä räppiä esittävän Redraman eli Lasse Mellbergin tarina julkaistaan kirjana syksyllä 2022. Kirjassa käsitellään erityisesti artistin rankkaa päihdemenneisyyttä, addiktiota, raitistumista ja hengellistä heräämistä.

”Räppärin koskettava elämäntarina sukeltaa syvälle taiteilijan sielunmaisemaan ja kappaleiden syntysijoille. Myös lukija pääsee ennenkokemattomalla tavalla osallistumaan luovaan prosessiin”, tiedotteessa kerrotaan.

Redraman elämäkerran kirjoittaja on ortodoksipappi ja kirjailija Johannes Lahtela, joka on julkaissut aiemmin kaksi kirjaa. Teoksen kustantaa Otava. Kirja ilmestyy elokuussa painettuna, e-kirjana ja äänikirjana.

Kahden vuosikymmenen ajan aktiivista uraa tehneen Redraman uusin albumi Reflection julkaistiin vuonna 2014. Se myi kultaa ja nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle kahdeksan. Sittemmin levy-yhtiönsä Sonyn jättänyt räppäri on julkaissut viime vuosina useita singlejä oman Non-Genre-musiikkiyhtiönsä kautta. Niistä viimeisin, Congratulations ilmestyi pari viikkoa sitten.

Lisää luettavaa