Rihanna julkaisee uutta musiikkia

Artistin sosiaalisen median tilit paljastivat asian tänä iltana.

26.10.2022

Rihanna julkaisee uutta musiikkia tulevana perjantaina, eli 28. päivä lokakuuta.

Artistin sosiaalisen median tileille ilmestyi tänään neljäntoista sekunnin videopätkä, jossa nähdään suuri R-kirjain, sekä sanat ”Rihanna” ja ”Lift Me Up”. Lopuksi ruudulle ilmestyy päivämäärä ”10.28.22”.

Kappaleella on ilmiselvä yhteytensä marraskuussa ensi-iltansa saavaan Black Panther: Wakanda Forever -elokuvaan. Saman klipin jonka Rihanna paljasti voi nähdä uudelleen julkaistuna elokuvan takaa löytyvän Marvel Studios -elokuvayhtiön sosiaalisen median tileiltä, ja Rihannan videossa fontti sekä tyyli on identtinen Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan trailerin ja promomateriaalin kanssa.

Viimeksi Rihannalta on ilmestynyt soolomusiikkia lähestulkoon seitsemän vuotta sitten, kun hänen Anti-albuminsa ilmestyi tammikuussa 2016. Sen jälkeen hän on vieraillut ainakin Kendrick Lamarin Loyalty-kappaleessa (2017) sekä PartyNextDoorin Believe It -singlellä (2020), mutta muuten hän on pysytellyt musiikkinsa suhteen hiljaisena.

Syyskuun lopussa varmistui, että Rihanna esiintyy seuraavan Super Bowl -tapahtuman puoliajalla. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Lisää luettavaa