Rihannalta jo toinen single lyhyen ajan sisään

Tämäkin kappale löytyy Black Panther: Wakanda Forever -elokuvasta.

13.11.2022

Kaksi viikkoa sitten Rihanna julkaisi ensimmäisen soolokappaleensa lähes seitsemään vuoteen: kyseessä oli Marvelin elokuvaa Black Panther: Wakanda Forever varten tehty herkkä ja hienostunut balladi nimeltä Lift Me Up. Tänä perjantaina ilmestyi levykokonaisuus Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By, jonka viimeisenä kappaleena toimii Rihannan Born Again -niminen biisi.

Kyseistä kappaletta ovat Rihannan lisäksi olleet tekemässä ruotsalaissäveltäjä Ludwig Göransson ja lukuisten r&b-hittien takaa löytyvä James Fauntleroy. Tuotannosta vastaa The-Dream, joka tunnetaan myös artistina, ja joka oli mukana kirjoittamassa Rihannan Umbrella– ja Birthday Cake -kappaleita.

Born Again on Lift Me Up -biisin tapaan pianovetoinen balladi, joka kuitenkin kasvaa kappaleen edetessä intensiiviseksi ja näyttäväksi kuvaelmaksi surusta, kaipauksesta ja rakkaudesta.

Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By -albumi pitää sisällään 20 kappaletta. Sillä esiintyvät muun muassa Stormzy, Fireboy DML ja Burna Boy.

Black Panther: Wakanda Forever -elokuva sai ensi-iltansa tällä viikolla, ja sen odotetaan olevan tämän vuoden suurimpia ensi-iltoja globaalisti.

Lisää luettavaa