”Rikastu tai kuole yrittäjänä” – Adi L Hasla räppää rahasta

Adi L Hasla ja Gas Gas yhdistivät voimansa.

23.08.2019

Adi L Haslalla menee kohtalaisen lujaa. Viime vuonna julkaistiin hänen uransa isoin hitti Kevät ja myös sen jälkeen julkaistut singlet ovat menestyneet hyvin.

Nyt on eräänlaisen välijulkaisun aika. Uusi Rikastu tai kuole yrittäjänä -ep on yhteistyö Gas Gasin kanssa.

Nimi ei viittaa suomalaiseen työkulttuuriin, vaan 50 Centin Get rich or die tryin’ -albumiin. Adi L Haslan uudella ep:llä räpätään pitkälti suomalaisille rakkaasta, mutta myös hankalasta aiheesta, eli rahasta. Toki myös siihen liittyvistä aiheista kuten menestyksestä ja sen varjopuolista. Turhan vakavissaan ep:tä ei kuitenkaan pitäne ottaa, ainakin sellaisen käsityksen saa Adi L Haslan lausunnosta tiedotteella:

”Uuden EP:n tekeminen oli hauskanpitoa studiolla. Kirjoitin tosi vähän tekstejä ylös näitä biisejä tehdessä – suurin osa läpistä tuli lennosta. Halusin laittaa energiat suoraan biiseille, ilman filtteriä ja se varmasti kuuluu koko projektin läpi. Ehkä mä puhun tällä EP:llä suorempaan, kuin aiemmin. Koko julkaisun tuotti Gas Gas ja tämä on minun ja Ville Tuuliniemen uuden levy-yhtiön Monopoli Musicin ensimmäinen julkaisu yhteistyössä Universal Musicin kanssa.”

Loppuvuodesta Adi L Haslalla riittää keikkaa. Mikäli haluat nähdä räppärin livenä, niin ota keikkapäivät haltuun alta. Uusi ep löytyy suoratoistopalveluista.


24.08. Kauhajoen Krouvi, Kauhajoki
31.08. Kokkolan Venetsialaiset, Kokkola
06.09. TBA
06.09. TBA
07.09. SHHF, Seinäjoki
12.09. Aurasoudut, Turku
14.09. Siili Bar & Terrace, Kankaanpää
21.09. All In – Urban Beats Cruise, m/s Silja Europa, Helsinki
09.10. Tavastia, Helsinki
12.10. Forssa Hip Hop Fest, Forssa
25.10. Ravintola Apteekkari, Kuopio
26.10. Vammalan Seurahuone, Sastamala
01.11. TBA
09.11. Ravintola Holvi, Harjavalta
16.11. Z-One, Varkaus
21.12. Viihdemaailma Ilona, Seinäjoki

Lisää luettavaa