Ruisrockiin saapuva Cardi B julkaisi debyyttialbumin – teki samantien historiaa

Cardi B myi kultaa.

Atlantic

Cardi B saapuu Ruisrockiin ensi kesänä. Mikäli olet hankkinut tiketin, niin näet historiallisen henkilön. Cardi B on Yhdysvaltojen ensimmäinen naisartisti, joka on myynyt kultaa levynsä julkaisupäivänä. Invasion of Privacy -levyn hitit ovat onnistuneet kerryttämään räppärille kultalevyn. Etenkin Bodak Yellow kappale oli valtaisa menestys.

Todennäköisesti hitit eivät jää tähän, Cardi B:n levyltä löytyy ässiä sullottavaksi hihaan vielä lisää. Ei tarvitse olla kovinkaan kova meedio, että voi odotta esimerkiksi I Like It -kappaleelle menestystä. Sen lisäksi, että Cardi B itsenään tuntuu vetävän riittävän hyvin, niin tähän lattari-vivahteisiin kappaleeseen on kutsuttu vierailemaan Bad Bunny ja J Balvin. Kaksi latinomusiikin suurta nimeä.

Bad Bunnyn reipas kuukausi sitten julkaistu Amorfoda-video on nakuttanut tähän mennessä yli 400 miljoonaa katselua, kun taas J Balvinin vierailua Nicky Jamin X-kappaleella on ihmetelty yli 415 miljoonaa kertaa. Jälkimmäisestä voit lukea täällä.

Kovat vierailijat eivät toki lopu tähän. Kahden edellä mainitun lisäksi levyllä vierailee muun muassa Chance The Rapper, Migos ja SZA.