Tämä latinohitti taitaa soida radiossa seuraavat kuukaudet – viikossa lähes satamiljoonaa striimausta

Nicky Jam ja J. Balvin yhteistyössä.

Youtube

J. Balvin on yksi tämän hetken kuumimmista latinoartisteista ja vastasi yhdestä viime vuoden isoimmista hiteistä Mi Gente. Vaikka kappale on saanut naurettavan jättimäiset 1,6 miljardia näyttökertaa Youtubessa, niin siltikään hitti ei pystynyt lyömään vielä isommaksi kasvanutta Luis Fonsin ja Daddy Yankeen Despacitoa, jota ihmeteltiin Youtubesta 4,9 miljardia näyttökertaa. Sekä tietysti vielä reippaat 600 miljoonaa Justin Bieber -version katselua päälle. Nämä lukemat ovat siis vasta Youtubesta.

Nyt J. Balvin pääsee yrittämään uutta hittilekaa ja tällä kertaa Nicky Jamin kanssa. Nicky Jam on toki nakuttanut yli miljardin näyttökerran hittejä ennenkin, mutta nyt on käsillä mahdollisesti vielä isompi hitti. Uusi single on nimeltään X (Equis). J. Balvinin läsnäolosta lienee hyötyä, kappale on kerryttänyt tähän mennessä yli 100 miljoonaa katselukertaa ja tämä kaikki vain viikossa. Ei ihme, onhan Afro Brosin ja Jeonin tuottama kappale hyvin tarttuva.

Mikäli suosio jatkuu samana, niin tämä kappale tulee rikkomaan miljardin rajapyykin leikiten ja kyllähän kappaleessa on kaikki ainekset siihen, että tämä rupeaa paukkumaan radioaalloilla aina härmässä asti.

Tsekkaa alta, kun Nicky Jam ja J. Balvin pistävät jalalla espanjaksi.