Rumba aloittaa viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan – ensimmäisten artistien joukossa muun muassa Lauri Haav, Sofa ja Joni Ekman

Rumban uusi soittolista nyt Spotifyssa!

26.01.2020

Rumba lanseeraa uuden viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Ensimmäinen lista koostuu neljästäkymmenestä kappaleesta. Alla 12 nostoa listan sisällöstä.

Lauri HaavMissä oot nyt
R&b:tä ja räppiä sekoitteleva jyväskyläläinen teki riipaisevan kappaleen, jolla hän käsittelee vanhempiensa avioeroa. Haav on yksi vuoden mielenkiintoisimmista tuoreista nimistä.

SofaEi kiinnosta
Duon yhteistyö Noah Kinin kanssa toimii. Piakkoin uuden albumin julkaiseva Dreamgirls-kollektiivista tuttu Sofa näyttää singlellä osaamistaan. Soundi on tunnistettavaa ja sana painavaa.

FSokerii
F oli Dreamgirls-kollektiivin ensimmäinen artisti, joka julkaisi albumin. Tänä vuonna ilmestyy jo toinen levy. Sokerii on tarkka tilannekuva elämästä haavoittuvuuksineen. Kuunteleeko kukaan muu kuin Siri tai Altavista?

VesalaMeillä kummittelee
Vesalan hieno single löytyy hänen tulevalta albumiltaan Etsimässä rauhaa. Samalla kappale toimii esimerkkinä ajankohtaisesta nostosta. Viime vuonna ilmestynyt biisi on listalla toki myös laatusyistä, mutta myös siksi että Vesala on levyuutisensa myötä pinnalla.

Tame ImpalaLost In Yesterday
Tässä saattaa olla vuoden toistaiseksi hienoin sävellys. Tame Impala esiintyi viime kesänä Flow’ssa ja tämä kappale saa toivomaan bändin saapuvan Suomeen uudestaan. Samalla biisi lupailee suuria tulevasta levystä.

Mac MillerHand Me Downs
Mac Millerin albumi julkaistiin postuumisti. Hand Me Downs on levyn upottava albumiraita, joka saa kaipaamaan edesmennyttä räppäriä.

Joni EkmanMikään ei riitä
Minkä teet, kun mikään ei riitä? Sitä pohtii Joni Ekman hivenen lofilla sinkullaan.

BenjaminKaksi kotia
Käsi ylös, joka olisi uskonut tämän tapahtuvan. Instagramin kautta julkisuuteen ponnahtanut Benjamin on julkaissut osastoon ”yllättävän hyvä” lukeutuvia sinkkuja, joista todellisin napakymppi on Kaksi kotia. Tiedämme, että skenepoliisit lähestyvät kappaletta pitkin hampain ja leuka jumissa, mutta biisiä kannata lähestyä puhtain aikein. Silloin saattaa yllättyä.

Louie BlueDown the Road
Louie Blue herätti huomattavaa pöhinää heti ensimmäisellä kappaleellaan. Artisti on pysynyt tutkan alla kappale kappaleelta ja tuore ep vain kiihdyttää meininkiä.

RosaliaJuro Que
Rosalian viiltävä flamencojumppa saa hämmentymään. Rosalia kokeilee uskaliaasti erilaisia tyylejä, Juro Que on siitä osoitus.

Jack Harlow – What’s poppin
Jenkkiräppäri ottaa haltuun vuotta 2020. Varmasti yksi niistä nimistä ”rapakon takaa”, joka nousee tänä vuonna toden teolla esiin. Uusi single on esimakua vahvasta vuodesta.

PuhelinseksiEi saa luovuttaa
Vaikka lokakuu on jatkunut kohta neljä kuukautta, niin ei pidä luovuttaa. Jos et meitä usko, niin usko edes Puhelinseksiä.

Lisää luettavaa