Runon uusi single sytyttää tanssilattiat liekkeihin – kappaleesta tehtiin Suomen ensimmäinen Tiktok-musiikkivideo

Runo on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Vilma Alinan kanssa.

15.04.2023

Vuoden 2020 YleX Nosteessa -kisavoiton kautta tutuksi tullut alternative pop -artisti Runo on julkaissut jälleen uutta musiikkia. Tuore single Tuhkaa on koukuttava teknovivahteinen tanssibiisi, jossa yhdistyvät tummanpuhuva ja elektroninen pop. Runo on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen Vilma Alinan kanssa, ja biisin tuotannosta vastaa Runon tulevan albumin vastaava tuottaja Joonas Laaksoharju.

”Tuhkaa on kuuma ja kohtalokas bilebiisi, joka käsittelee komplekseja tuntemuksia toista ihmistä kohtaan ahtaissa kotibileissä”, Runo kertoo tiedotteessa.

Kappaleesta on tehty puhtaasti Tiktokiin suunnattu musiikkivideo, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Runo on käsikirjoittanut ja konseptoinut videon, ja sen on ohjannut ja kuvannut Ari Virem.

”Video on formaattina suositumpi kuin ikinä, mutta tuntuu ettei musavideot enää nouse keskiöön samalla tavalla kuin ennen. Koska kaikki on nykyään Tiktokissa, niin päätin tuoda musavideon ihmisten luokse. Oli hauskaa toteuttaa jotain täysin uutta!”

Tuhkaa on toinen julkaisu Runon debyyttialbumilta, joka ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Tulevan levyn ensisingle Tytöt ei itke, josta kirjoitimme täällä, ilmestyi tammikuussa.

Kuuntele uusi single ja katso musavideo alta.

@runonrunot

Tägää se frendi kelle käy aina tällee

♬ alkuperäinen ääni – Runo

 

Lisää luettavaa