Salama iski yökerhoon – naiset riisuivat rintansa paljaiksi ja penikset ja häpyhuulet heiluivat hätävalojen loisteessa

30.08.2016

Berliinin maailmankuuluun yökerhoon Berghainiin iski salama sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ihmisten tanssiessa klubilla.

Salama iski yökerhon perustuksiin niin, että tanssipaikan kirkas hätävalaistus käynnistyi automaattisesti. Salama myös käräytti yökerhon ilmastoinnin rikki.

Estottomasta meinigistään tunnetun tanssilattian juhlijat luulivat aluksi valojen olevan osa esitystä. Lämpötilan noustessa ja henkilökunnan ilmoituksen jälkeen he kuitenkin ymmärsivät, että valot tulevat pysymään päällä tuntikausia, eikä ilmastointi tule toimimaan koko yönä. Niinpä tanssilattialla juhlineet bilettäjät tekivät kuten kuka tahansa muukin juhlija olisi tehnyt: he riisuivat vaatteensa, ja niin miehet kuin naisetkin tanssivat tanssilattialla yläruumis paljaana. Silminnäkijöiden mukaan osa juhlijoista riisuutui kokonaan, ja tanssilattia olikin pian täynnä musiikin tahdissa heiluvia peniksiä ja häpyhuulia.

Toisen onnettomuus on toisen onni, siis. Toisaalta Berghain on tunnettu myös estottomista seksibileistään, joten klubin seinät eivät nähneet mitään sellaista, mitä eivät olisi ennenkään nähneet.

Lisää luettavaa