”Samettisen pehmeän soundin esiin tuova helvetin kallis mikrofoni” auttoi suomalaislaulajaa tekemään indiehelmen

Elina Sarvi julkaisi uutta musiikkia.

26.10.2022

Aiemmin muun muassa Aurinkokettu-yhtyeessä vaikuttanut Elina Sarvi on julkaissut uuden kappaleen Ilmapiiri on lämmin.

Elina Sarvi on imatralainen laulaja/laluntekijä, joka on tätä ennen julkaissut kolme singleä. Uudesta kappaleesta Sarvi kertoo seuraavaa:

Ilmapiiri on lämmin tehtiin alunperin aiemmalle bändilleni Aurinkoketulle vuonna 2014 ja se syntyi yhteissävellyksenä rumpali Petteri Kontion kanssa. Rakastuin kuitenkin biisin sanomaan siinä määrin, että koen tärkeäksi julkaista kappaleen osana soolotuotantoani”, Sarvi kertoo ja jatkaa:

”Kappale kertoo armollisuudesta omia valintoja kohtaan, se on erilaisen elämänpolun hyväksymistä ja valtavirtaa vastaan uimista. Se on voimabiisi, hitaasti muodostuva indiehelmi. Se on lämmin ja rohkea, koskettava, mutta paikkapaikoin se saattaa myös tanssittaa. Tuntuu myös siltä, että en ole laulanut koskaan aiemmin näin hyvin ja toki siihen auttoi samettisen pehmeän soundin esiin tuova helvetin kallis mikrofoni, jonka tuottaja Matias Kiiveri studiossa asetteli eteeni.”

”Parhaiten biisi toimii ystävän kanssa roadtripillä täyttä kurkkua hoilottaessa kun tie on tyhjä ja maisemat vilisevät sivuikkunoissa.”

Kappaleesta on tulossa Sanni Sormusen ohjaama video. Tulevasta videosta Sarvi kertoo seuraavaa:

”Kuvasimme sen elokuussa 30 asteen helteessä kaitafilmikameralla Etelä-Karjalassa. Videota voisi kuvailla avainsanoilla ystävyys, maaseutu, helle, roadtrip ja mopot.”

Kuuntele Ilmapiiri on lämmin alta. Sen alta voi katsoa viime vuonna julkaistun Nauretaan pojille -kappaleen videon.

 

Lisää luettavaa