Sami Yaffa julkaisee sooloalbumin – mukana tuttuja, nimekkäitä vierailijoita miehen uran varrelta

Levy tulossa!

11.01.2024

Hanoi Rocksin lisäksi muun muassa Pelle Miljoonan ja Michael Monroen bändeistä, Mad Juanasta, Joan Jett and The Blackheartsista ja New York Dollsista tunnettu Sami Yaffa julkaisi pitkän uransa ensimmäisen sooloalbumin The Innermost Journey To Your Outermost Mind syksyllä 2021.

Nyt levy saa jatkoa. Yaffan toinen soololevy, mystisesti nimetty Satan’s Helpers War Lazer Eyes And The Money Pig Circus julkaistaan perjantaina 8. maaliskuuta Vallila Music Housen toimesta.

Yaffa kertoo tulevasta albumista seuraavaa:

”Ensimmäisen sooloalbumini The Innermost Journey To Your Outermost Mind sai niin hyvän vastaanoton, että päätin tehdä toisen perään. Äänityksiä on kestänyt parisen vuotta, ja uutta levyä on tehty matkan varrella niin Suomessa, Ruotsissa kuin Espanjassakin. Rundaavasta bändistäni, johon kuuluvat itseni lisäksi muun muassa HIMistä tutut kitaristi Linde Lindström ja kosketinsoittaja Burton sekä edellisellä levylläkin kannuja paiskonut maestro Janne Haavisto, muodostui pysyvä bändi, ja tällä kokoonpanolla ryhdyttiin hommiin. Levyn biisit peilaavat viimeisen parin vuoden kaoottista maailman tilannetta, omia henkilökohtaisia kokemuksiani ja menneisyyden true stooreja”, Yaffa kertoo ja jatkaa:

””Sain mukaan taas hyviä ystäviäni, jonka musikaalisia otteita arvostan suunnattomasti. Matkalla tarttu messin Michael Monroe, Nasty Suicide, Dregen, Steve Conte ja Rich Jones, joka vastaa myös levyn upeasta kansitaiteesta. Tän levyn tekeminen oli yhtä suunnaton ilo tehdä, kuin edellisenkin. Toivottavasti se välittyy myös kuuntelijoillekin.”

Levyn julkaisun jälkeen Yaffa lähtee yhtyeineen viisi keikkaa kattavalle Suomen kiertueelle, joka etenee seuraavasti:

21.03.2024 Helsinki, Tavastia
22.03.2024 Imatra, OC Bar
23.032024 Jyväskylä, Lutakko
29.03.2024 Tampere, Klubi
30.03.2024 Kouvola, House of Rock

Lisää luettavaa