Sanoma on ostanut Hyvinkään Rockfestin

Rockfest siirtyy osaksi Nelonen Media Liven festivaalikattausta.

15.03.2019

Nelonen Media Live ostaa Rockfestin ja liittää sen osaksi festivaalitarjontaansa. Myyjät ovat WKND Festival Oy sekä Bushman Capital Oü.

”Rockfest-kauppa toteuttaa Sanoma Media Finlandin kasvustrategiaa ja täydentää hienosti festaritarjontaamme. Viihde on liiketoiminnassamme tärkeä painopistealue”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

Kiss-yhtyeen (otsikkokuvassa) tähdittämän Rockfestin lisäksi Sanoman festivaaleihin lukeutuvat esimerkiksi Suomen suurin juhannusfestivaali Himos Juhannus, 25. juhlavuottaan viettävän Tammerfest, kolmipäiväiseksi laajentuvan Tikkurila Festivaali ja Suomipop-festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa.

Sanoma osti syksyllä osuuden Kaiku Entertainmentista ja täten myös Rähinä Recordsista. Sanoma omistaa radiokanavia, kuten Loop, Radio Suomipop ja Radio Rock, tv-kanava Nelosen, ja lehtiä, kuten Ilta-Sanomat ja Helsingin Sanomat.

Sanoman sateenvarjon alle keskittyvä valta musiikkikentällä on aiheuttanut huolta niin lehdistössä kuin eduskunnassakin.

Lisää luettavaa