Satanisteille ilouutisia: nyt lapsensa voi lähettää palvomaan Saatanaa koulun jälkeen iltapäiväkerhoon

Saatana miten hieno idea!

Oregonissa Yhdysvalloissa voi pian lähettää lapsensa palvomaan Saatanaa koulun jälkeen.

Tiistaina 271 asukkaan Parkrosen kaupungin naapurusto ja sen koulut antoivat Portlandin satanistiosastolle luvan järjestää satanistista opetusta koulun jälkeisissä kerhoissa.

Oregon on nyt ensimmäinen osavaltio Yhdysvalloissa, jossa voi harjoittaa satanismia koulutiloissa koulutuntien päätyttyä. Lupia koulupäivän jälkeisiin saatanallisiin aktiviteetteihin on haettu myös Atlantaan, Los Angelesiin, Salt Lake Cityyn, Tucsoniin, Washingtoniin, Missouriin ja Pensacolaan.

Tarkoituksena satanistiryhmillä on antaa vaihtoehtoista opetusta kristinuskolle. Iltapäiväkerhon nimi on tarttuvasti The National Satanic Temple’s After School Satan Club eli ASSC.

Anton LaVeyn oppeihin perustuvan Church of Satanin mukaan satanismissa on kyse lähinnä ateismin opettamisesta lapsille. Chuch of Sataniin kuuluvat ihmiset eivät usko konkreettiseen Saatanaan, vaan vanha vihtahousu nähdään vertauskuvana ylpeydelle, vapaudelle ja individualismille.

The Satanic Temple taas haluaa päästä irti kristinuskon ikeen alta. Satanic Temple onkin täysin eri järjestö kuin Church of Satan. Satanic Templen mukaan heidän oppejaan pitää saada opettaa kouluissa, sillä he katsovat USA:n uskonnonvapauden koskevan myös heitä.

Parkrosen saatananpalvontaan keskittyvän iltapäiväkerhon järjestää Satanic Portland -ryhmittymä, joka uskoo Satanic Templen oppeihin.

Opetuksen olisi tarkoitus alkaa 19. lokakuuta.