Satoja miljoonia striimannut espanjalainen huipputuottaja teki oman versionsa JVG:n hittibiisistä

"JVG on yksi Suomen parhaista bändeistä, ja olen iloinen voituani työskennellä heidän kanssaan tällä remixillä", Sak Noel sanoo.

Espanjalainen huipputuottaja Sak Noel julkaisi eilen oman versionsa JVG:n alkuvuodesta ilmestyneestä Vamos-hitistä. Satoja miljoonia striimannut tuottaja muovasi Vamos-kappaleen kansainväliseen muotoon pitämällä kiinni alkuperäisen biisin lattarirytmeistä sekä Jaren ja VilleGallen riimeistä, yhdistellen remixiin kappaleen trooppista ilmapiiriä vahvistavia riemukkaita melodioita ja espanjalaisen artistin Franklin Damin laulua.

Sak Noel on niittänyt vuosikausien ajan maailmanlaajuista menestystä. Tuottaja tunnetaan etenkin vuoden 2011 jättihitistään Loca People (What the F**k!), ja hän on työskennellyt muun muassa Pitbullin, Madonnan ja Sean Paulin kanssa.

”Älytön kunnia, että tämän tason tuottaja on innostunut meidän biisistä sen verran, että halusi tehdä siitä oman versionsa! Kesää kohti, vamos!”, JVG hehkuttaa.

Sak Noel puolestaan kirjoittaa kappaleen Youtube-videon kommenteissa seuraavaa: ”JVG on yksi Suomen parhaista bändeistä, ja olen iloinen voituani työskennellä heidän kanssaan tällä remixillä. Olitko koskaan ajatellut, että pohjoismainen kulttuuri voisi sekoittua latinalaisen kulttuurin kanssa? Koska juuri sitä tämä on!”

JVG julkaisi vappuna tuplasinglen Amatimies / Viikonloppu, ja rikkoi Spotifyssa reilut 168 000 kuuntelua yhden päivän aikana saaneen Kake Randelinin Pakko painaa pitkää päivää -klassikkoa kunnioittavan Amatimies-biisin striimeillä kuluvan vuoden yhden päivän striimausennätyksen. JVG myös julkisti eilen mittavan Vamos-kiertueensa tarkat päivämäärät ja keikkapaikat, jotka löydät täältä.

Kuuntele Sak Noelin Vamos-remix alta.

YouTube video

Lisää luettavaa