”Se yö oli kuin kuumeunta, maaginen setti” – Isac Elliotin tuplasinglellä vierailee yksi tämän hetken suosituimpia ruotsalaisräppäreitä

Isac Elliotin yhteisbiisi 1.Cuzin kanssa syntyi lähestulkoon yhdessä yössä.

29.10.2022

Isac Elliot julkaisi eilen kappaleet nimeltä Lowkey ja Hentoo. Def Jamin kautta ilmestyneellä tuplasinglellä vierailee ruotsalaisräppäri 1.Cuz, joka nähtiin kaksi viikkoa sitten Helsingissä Vitunleija® Live Vol. 1 -tapahtumassa.

Tämän hetken suosituimpiin rap-artisteihin Ruotsissa lukeutuvan 1.Cuzin debyyttisingle ja debyyttialbumi nousivat kummatkin julkaisumaassaan listaykköseksi. Hän on myös muun muassa duetoinut Ed Sheeranin kanssa sekä tehnyt tunnusmusiikin Netflixin Snabba Cash -sarjaan.

Isac Elliot kertoo yhteistyöstä näin:

”1.Cuz oli jo aiemmin kertonut, että haluaisi tehdä jotain yhdessä. Homma eteni nopeasti. Lähetettiin sille tämä biisi ja se tuli seuraavana päivänä Lontoosta Suomeen ja äänitettiin sen verse Töölön studiolla. Sessio alkoi joskus klo 23 jälkeen ja loppui noin viideltä. Se yö oli kuin kuumeunta, jotenkin maaginen setti ja saatiin koko biisi äänitettyä loppuun. Siitä muutaman päivän päästä kuvattiin Tukholmassa videomatskuja ja nyt biisi on ulkona. Välillä hommat liikkuvat nopeasti ja natsaavat. Mun mielestä tässä biisissä on mielenkiintoinen biitti ja tumma, öinen viba, joka tällä hetkellä kiehtoo mua.”

Sen sijaan singlen toinen puoli eli Hentoo-biisi on odotellut julkaisuaan jo puolitoista vuotta.

”Haluan tällä näyttää toista puolta mun artistiudesta ja tästä uudesta jutusta”, Isac Elliot kommentoi. ”Olen laulaja, tulkitsija ja pop-artisti. Tässä pääsen laulamaan enemmän ja laajemmin kuin edellisissä biiseissä. Tämä on pop-biisi jossa kuitenkin on elementtejä esim. räpistä. Ja ihan helmi saksofonisoolo lopussa kruunaa mielestäni tämän stygen.”

Kuuntele tuplasingle alta.

Lisää luettavaa