Sebastian Bach ei kritiikkiä kestä: Uhkaili ja haukkui keikka-arvion kirjoittajaa Facebookissa

Entinen Skid Row -solisti Sebastian Bach on ilmeisesti erittäin herkkänahkainen artisti. Blabbermouth tietää nimittäin kertoa, että metallilaulaja on hyökännyt negatiivisen keikka-arvion kirjoittajaa vastaan Facebookissa.

The Great Southern Brainfart -sivuston kriitikko Don De Leaumont käväisi Bachin juuri alkaneen ”An Evening with…” -kiertueen toisessa konsertissa ja arvio jaettiin luonnollisesti myös Facebookissa maanantaina. Arviossa kriitikko totesi muun muassa Bachin laulaneen nuotin vierestä ja kuvaili, kuinka tuskallista on nähdä yhden suosikkilaulajistaan muuttuneen ”sirkuksen sideshow-esiintyjäksi”.

Pian jutun alle ilmestyi kuitenkin itse Bach virallisella FB-profiilillaan haukkumaan De Leaumontin pystyyn.

”Pysy vitun kaukana minusta, jos tiedät mikä sinulle on hyväksi”, Bach kirjoitti kommenteissaan. ”Kerron jokaiselle tuntemalleni bändille, että pitävät sinut poissa listalta joka ikisellä keikalla jonne yrität mennä.”

Blabbermouthin mukaan De Leaumont ja Bach jatkoivat vuoropuhelua, ja jossain vaiheessa Bach alkoi kommentoida ilmeisesti yksityisellä FB-profiilillaan, nimellä Sebastian Bierk. Bach kutsui kritiikkoa kusipääksi ja haistatteli tälle suoraan, sekä lupasi julkaista videoita kyseiseltä keikalta todistaakseen De Leaumontin väitteet vääriksi.

Niin sitten tapahtuikin, ja alta voit katsoa, kuinka Bachilta taittui Skid Row -klassikko I Remember You parjatulla keikalla. Erityisestit tämän vedon kritiikko kuvaili olevan ”komediaa parhaimmillaan”.

Koko Bachin FB-raivarin voit lukea Blabbermouthin sivuilta.

YouTube video

Lisää luettavaa