Seiska: Vain elämää jatkuu, mukana Hynynen ja Ylppö – Kotiteollisuus-solisti kiistää asian

Nelonen ei ole vielä puhunut ohjelman jatkosta.

19.12.2019

Vain elämää -kymppikausi oli sekä katsojalukujen että listamenestyksen puolesta todellinen hitti useamman vaisumman kauden jälkeen. Emme siis esitä yllättynyttä ohjelman jatkon johdosta.

Nelonen ei ole hiiskunut jatkosta tai muustakaan ohjelmaan liittyen, mutta useana vuonna osallistujat ennenaikaisesti skuupannut Seiska on jälleen konsultoinut syväkurkkuaan. Lähteen mukaan 11. kausi kuvataan Hirvensalmella kesällä 2020. Vain elämää -pöydän ympärille kerääntyvistä 7–8 artistista Seiska oli saanut vihiä viidestä: Jouni Hynynen, Herra Ylppö, Ressu Redford, Jannika B ja Arja Koriseva.

Jos Hynynen nähdään ohjelmassa, sitä voi pitää hienovaraisena kurssinmuutoksena. Hän on esittänyt varsin kovasanaista kritiikkiä formaattia kohtaan.

”Vain elämää -ohjelman tuotantoyhtiö väittää tekevänsä iloista laatuviihdettä. Tuossa väitteessä ei mene kuin kolme asiaa pieleen. Iloinen, laatu ja viihde. Meillä Karjalassa tajutaan, että kyllä paska on paskaa, vaikka sitä kutsutaankin iloiseksi laatuviihteeksi. Aikuiset ihmiset, nämä niin sanotut tähdet, istuvat pöydän ääressä kitaten punaviiniä ja syöden sisäfilepihviä, välillä avaudutaan ja kerrotaan lapsuuden ja aikuisuuden traumoista, käydään laulamassa kolmen euron taustojen päälle joku kusinen kappale ja sitten halaillaan ja tirautellaan porukalla pienet itkut”, Kotiteollisuus-kippari kirjoitti kolumnissaan vuonna 2013.

Ohjelmaan osallistuminen vaati tuolloin Hynysen mukaan, että hän osaisi ”luonteensa vastaisesti lässyttää paskaa, avautua ja itkeä julkisesti”.

Henkilökohtaisen Facebook-profiilinsa päivityksessä Hynynen kiistää osallistuvansa ohjelmaan. Samoin levy-yhtiö Sonyn edustaja kertoo, ettei Hynynen ole mukana.

Muiden biisien versioinnista Hynysellä on toki rutkasti kokemusta. Tässä yksi esimerkki:

PÄIVITETTY 19.12.2019 klo 10.33: Lisätty myös levy-yhtiön edustajan kommentti.

Lisää luettavaa