Sekoiluksi mennyt Epäjohdonmukaisten tanssiaiset yrittää paluuta yhteisörahoituksella – tämä on tilanne nyt

Mesenaattikampanjaa vielä hetki jäljellä.

05.03.2024

Kuusamossa keskellä ei-mitään järjestetty Epäjohdonmukaiset tanssijaiset -festivaali painoi nimensä sinne Mayhem peruttu -legedan tasolle viime kesänä. Lavoja puuttui, aikatauluja ei käytännössä ollut ja kaikki meni vähän sinne päin. Paikalla olijat kertoivat tunnelman olleen hyvä, mutta lukemattomat bändien peruutukset ja paikalle kutsuttujen soittajien epätietoisuudet siitä onko koko keikkaa ollenkaan nostivat tapahtuman melkosieen maineeseen.

Viime vuoden joulukuussa alkoi Episten yhteisörahoituskampanja. Tarkoituksena Epiksillä oli tehdä uusi paluu tänä vuonna, tällä kertaa hieman ammattimaisemmalla otteella.

”JOS minimitavoite jää saavuttamatta, Mesenaatti palauttaa rahan jokaiselle uskolliselle tukijalle, ja Epikset leijailee takaisin, alas muistoihin, ainutlaatuisena irtiottona”, kampanjasivulla kerrotaan.

Nyt näyttää ikävästi siltä, että Episten taru loppui siihen yhteen meemiytyneeseen kertaan viime vuoden puolella. Festareiden mesenaattitavoite on nimittäin kohtalaisen kunnianhimoinen 140 000 euroa ja minimitavoite 50 000 euroa. Kampanjaa on jäljellä kuusi päivää, ja 67 mesenaattia on laittanut pottiin yhteensä 11680 euroa. Vielä pitäisi siis vähintään sellainen 39000 euroa kaivaa jostain, jotta Epiksiä tänä vuonna edes harkittaisiin.

Mesenaattikampanjan löydät täältä.

Lisää luettavaa