Seksileluista alkoholiin, eikös se yleensä mene toisin päin? Markkinoille tulossa Motörhead-viski

Viski miehen tiellä pitää, ellei sitä juo liikaa.

24.09.2015

Motörhead on saanut oman nimikkoviskinsä. Viski julkistettiin eilen osana Motörhead Drinks -tuotekampanjaa. Muut Motörhead-aiheiset alkoholijuomat ovat olut, viini ja vodka. Vähän aikaa takaperin Motörhead julkisti oman seksilelulinjastonsa, joten yhtyeellä on pullut hyvin uunissa ainakin markkinointikoneiston suhteen.

Motörhead on mukana erikoislaatuisessa viinastelukampanjassa ruotsalaisen Mackmyra-valmistajan kanssa. Viskissä on vahva bourbonin maku, Mackmyrasta kerrotaan.

Lemmy itse on sanonut, miten ”Motörhead-viski tekee elämästä vähemmän kivuliaan.” Lemmyn mukaan hän itsekin aikoo ottaa huikan pari yhtyeensä nimikkoviskiä aina silloin tällöin. Rumpali Mikkey Dee taas hehkuttelee, miten viski maistuu aivan päräyttävän hyvältä. Deen mukaan koko bändi on ollut mukana kehittelemässä viskiä ja sen makua.

Viski tulee myyntiin lokakuun 1. päivä. Valitettavasti sitä saa ainakin alussa vain Ruotsissa, mutta äkkiäkös sitä laivalla toiseenkin suuntaan viinaturistina köröttelee, koska alkoholiahan sitä on saatava.

Viinavalikoimaa pääset katsomaan täältä.

Lisää luettavaa