Sepi Kumpulainen julkaisee uuden albumin: ”Tyylilinja poikkeaa aika tavalla aikaisemmista”

Uutta Sepiä tiedossa!

28.09.2022

Sepi Kumpulainen julkaisee uuden albumin 14. päivä lokakuuta.

Niin kotimaisilla kuin virolaisilla vierailijoilla varustetulla albumilla kuullaan 12 kappaletta, ja se julkaistaan digiversion lisäksi CD-, vinyyli- ja kasettiformaateissa.

Vierailevina tähtinä kuullaan kotimaassaan Virossa huippusuosittu Jaan Pehk, Suomen suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Ursus Factory, tunnettu kotimainen pitkän linjan steel-kitaristi ja muusikko Olli Haavisto, Sepin ystävä Sami Sokea, MäSä-duosta ja Pirulaisen kokoonpanosta tunnettu viulisti Kyösti Järvelä ja haitaristi Lauri Kotamäki sekä mm. Suomen historian ensimmäisessä UMK-finaalissa nähty laulaja-lauluntekijä Kaisa Vala.

Sepi Kumpulainen avaa albumia näin:

”Tämän uuden albumin laulujen tyylilinja poikkeaa aika tavalla aikaisemmista tai ainakin jos vertaa 90-luvun lauluihin. se on tarkoituskin, se on tarkoitushakuista ja määrätietoista toimintaa, ei sattumaa. olen halunnut kehittää itseäni lauluntekijänä ja laulajana ja sanoittajana tai ainakin joillain osa-alueilla saada kehitystä aikaan. jotta saisin jatkuvuutta julkisuusuralleni hyvällä tuurilla ja jotta myös oma henkilökohtainen intressini eli mielenkiintoni,kiinnostukseni ja motivaationi esiintyjänä ei sammuisi lopahtaisi täsmälleen samoja asioita toistaessani liian kauan/pitkään, luontaista vaihtelua siis.”

Uuden albumin kunniaksi Sepi Kumpulainen tekee myös kotimaan kiertueen kokonaisen livebändin voimin 19-22. lokakuuta.

Keikkapaikat näet videon alta.

KE 19.10. Korjaamo, Helsinki
TO 20.10. Yo-Talo, Tampere
PE 21.10. Utopia, Turku
LA 22.10. Vaasa, Konst o. Deli

Lisää luettavaa