Seuraavaksi saamme oppitunnin siitä, miten oikeaoppisesti tuhotaan hyvin alkanut ura

Homofobiset kommentit tekevät hallaa uralle.

09.06.2015

Liettualainen DJ-tuottaja Ten Walls eli oikealta nimeltään Marijus Adomaitis päätti tehdä kaupallisen itsemurhan viime viikolla ilmeisen tahtomattaan.

Adomaitis kirjoitti omille Facbook-sivuillaan käsittämättömiä homofobisia kommentteja. Sivuillaan hän kertoi, miten seksuaaliset vähemmistöt ovat oma rotunsa, ja hän vertasi homoutta katolisten pappien suorittamaan pedofiliaan.

Adomaitis poisti tekstinsä myöhemmin, mutta moka oli jo tapahtunut. Festivaali toisensa jälkeen alkoi pudotella Adomaitistia kalenteristaan. Tähän mennessä ainakin Sonar-, PITCH- sekä Creamfields-festivaalit ovat potkineet Adomaitisin pois esiintyjälistoiltaan.

Hollantilaisen PITCH-festivaalien edustajat kertoivat, miten Adomaitisin mielipiteet ovat niin kaukana heidän festivaaliensa luonteesta, etteivät he halua antaa Adomaitisille mahdollisuutta soittaa siellä. Creamfieldsin edustajat totesivat miten sanavapaus on tärkeää, mutta Adomaitisin homoja halventavat kommentit olivat niin uskomattoman tahdittomia, etteivät he halua miestä mukaan festivaaleilleen.

Tänä aamuna Adomaitisin keikkoja buukkaava yhtiö Coda poisti kaiken tiedon artistista omilta sivuiltaan.

Lisää luettavaa