Sexmanen intensiivinen lavaenergia taltioitui uuteen kappaleeseen

Ennen uutta vuotta julkaistu kappale on nimeltään Sexshow.

01.01.2023

Sexmanen kolmas albumi Sextape II ilmestyy perjantaina 6. tammikuuta. Viikko ennen levyn julkaisua häneltä saatiin vielä yksi single nimeltä Sexshow, jossa artisti revittelee keikkaelämänsä ympärillä.

Sonyn kautta ilmestynyt biisi on tehty etenkin live-keikkoja ajatellen. Huimalla tahdilla tänä vuonna lavoja kiertänyt Sexmane on tunnettu intensiivisestä esiintymisenergiastaan, ja Sexshow-kappaleessa paneudutaan nimenomaan artistin uran tähän puoleen. Kuten Sexmanen edellisellä Gorilla-singlellä, myös tässä artisti tiedostaa oman arvonsa, kovan työnsä mukanaan tuomat oikeudet sekä pisteen, jossa hän urallaan tällä hetkellä on.

Vaikka on kaikkea muuta kuin tavatonta, että Sexmanen kappaleissa räiskyy ja roihuaa, Sexshow-biisissä tämä riehakas energia viedään tuntuvalla tavalla vielä astetta pidemmälle, jollei suorastaan päätyyn asti. Katso biisin musiikkivideo alta – sitä on Sexmanen kanssa ollut käsikirjoittamassa, ohjaamassa ja kuvaamassa Lucas Sene. Video esittelee hetkiä kuluneen vuoden keikoilta.

Lisää luettavaa