Sheeranin päällä Sheeran – Malmilla vieraillut britti hallitsee Suomen virallista albumilistaa ja on tukottanut singelistan

Albumilistalta löytyy tällä viikolla peräti kolme Sheeranin levyä, sinkkulistalta kuusi biisiä.

Ben Watts

Ed Sheeran konsertoi 106 000 hengelle Malmin lentokentällä viime viikolla. Brittiartistin musiikki on soinut suomalaiskotien levysoittimissa ja suoratoistopalveluissa varsin kiitettävästi, sillä Suomen viralliselta albumilistalta löytyy peräti kolme Sheeranin levyä.

Uusin, No. 6 Collaborations Project on viime viikon tapaan albumilistan kärjessä. ÷ (2017) löytyy sijalta 18 ja debyyttialbumi + (2011) on löytänyt tiensä listan sijalle 39.

Viikon ainoa uutuusalbumi on Sabatonin Great War sijalla 3. JVG:n Rata/raitti jatkaa kakkosena, Gettomasan Diplomaatti nelosena. Sannin Trippi on tipahtanut pari paikkaa ja löytyy nyt viidenneltä sijalta. Koko albumilista löytyy täältä.

Singlelista on sijalta 6 löytyvää Apulantaa mukaillen mallia Sheeranin päällä Sheeran. Top 20 -listalta löytyy kuusi Sheeranin kappaletta: Beautiful People (2. sija), South of the Border (7.), Cross Me (8.), I Don’t Care (9.), Antisocial (12.) ja Remember the Name (14.)

Sinkkulistan ykkösenä jatkaa Shawn Mendesin ja Camila Cabellon Senorita. Uutuusbiiseinä mukaan mahtuvat Spektin Ennen ku mä delaan (13.) ja kaksikon Seksikäs-Suklaa & Dosdela kappale Mikä kesä (20.). Koko singlelista löytyy täältä.