Sieltä se tulee! Mariah Careyn legendaarinen joululaulu nousi Spotifyn top 50 -listalle Suomessa

Kaikki sunnuntaiksi listalle nousseet ovat joulubiisejä.

24.11.2019

Mariah Carey ei tarvitse paljoa jouluksi, vain sinut. Ilmeisesti moni muukaan ei tarvitse juuri mitään jouluksi, vain Careyn vuonna 1994 ilmestyneen kappaleen All I Want For Christmas Is You.

Näinä päivinä Careyn kappaleen suosio on perinteisesti alkanut nousemaan kesäuniltaan ja näin on käynyt jälleen. Careyn legendaarinen joulukappale on noussut Suomen top 50 -listalle, ja jottei olisi yksinäistä, niin myös Wham!-yhtyeen Last Christmas nousi listalle. Carey löytyy sijalta 41, Wham! taas sijalta 48. Molemmat kolkuttelevat 20 000 striimauksen haamurajaa.

Myös JVG nousi listalle uunituoreella joulubiisillään Juhlittiin ja tapeltiin. JVG löytyy Careyn ja Whamin välistä, listan sijalta 45.

Carey julkaisi hiljattain videon sosiaalisessa mediassa, jossa nousi sängystä ja kertoi, että nyt on aika. Tällä hän viittasi juuri joulubiisiinsä. Nyt on todellakin aika ja todennäköisesti ajo tulee jatkumaan kovana aina sinne joulun pyhille asti, kunnes joulukuusen saa heittää ikkunasta pihalle ja voidaan keskittyä uuden vuoden lupauksiin, jotka voi unohtaa viimeistään loppiaisena.

Kuuntele kaikki jutussa mainitut biisit alta ja nauti joulun hengestä.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa