”Siisti huomata, että tänä päivänä myös röyhkeyksien räppääminen ja bissen myyminen katsotaan julkisen tunnustuksen arvoiseksi arvokkaaksi toiminnaksi” – Espoon kaupunki palkitsi Setä Koposen

Tommi Koistinen palkittiin.

Espoon kaupunki on myöntänyt 14 henkilölle Espoo-mitalin tunnustuksena Espoon hyväksi tehdystä työstä. Yksi näistä mitalin saajista on MC Taakibörstasta tuttu Setä Koponen, eli Tommi Koistinen, joka toimii nykyisin Olarin Panimon toimitusjohtajana.

Kauko Räsäsen suunnittelemaa Espoo-mitalia on jaettu vuodesta 1972 alkaen ja sen on saanut yli 500 henkilöä. Mitalinsaajat päättää mitalitoimikunta, jonka muodostavat Espoon kaupunginvaltuuston puheenjohtajisto, kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja.

Mitali jaetaan Espoon kaupungin Itsenäisyyspäivän juhlakonsertissa, joka on nähtävissä täällä.

Setä Koponen itse kommentoi tunnustusta julkisessa Instagram-postauksessaan näin:

”Pitää myöntää että eka olin vähän et häh, sit olinkin et ihan jebulis. Rakas synnyinkaupunkini halusi myöntää mulle Espoo-mitalin. Siisti huomata, että tänä päivänä myös röyhkeyksien räppääminen ja bissen myyminen katsotaan julkisen tunnustuksen arvoiseksi arvokkaaksi toiminnaksi. Otan tämän kunnialla vastaan ja laitan ”Olen espoolainen” soimaan. Hyvää itsenäisyyspäivää!”

Laita sinäkin Olen espoolainen soimaan alta.