Skottilaismies räppäsi Wu-Tang Clania pursiseuran naisten vessassa – sai 500 punnan sakot kappaleessa esiintyvän sanan takia

Sakot napsahti.

09.08.2022

Skotlantilainen 25-vuotias Kyle Siegel -niminen mies oli juhlimassa viikonloppua helmikuussa tänä vuonna paikallisen pursiseuran Scalloway Boating Clubin tiloissa.

Yhden aikaan yöllä hän oli mennyt vessaan pursiseuran naisten vessan puolelle. Lukitussa vessakopissa hän oli asianajajansa mukaan räpännyt ystävänsä TikTok-videon mukana Wu-Tang Clanin Protect Ya Neck -kappaleen tahtiin.

Viereisessä looshissa oli Siegelin tietämättä ollut eräs nainen. Hän oli kuullut valkoihoisen Siegelin räppäyksen ja raivostunut kappaleessa kuultavan sanan käytöstä. Nainen oli kutsunut paikalle poliisit.

Kyseinen sana räpätään kappaleessa seitsemän kertaa.

Nyt Siegel on tuomittu 500 punnan sakkoihin. Siegel oli kertonut oikeudessa katuvansa tekoaan, mutta kielsi, että olisi räpännyt kyseisen sanan tarkoituksenaan loukata ketään. Siegelin asianajaja kertoi, että vaikka tapaus nostattaakin kysymyksiä taiteellisesta vapaudesta, olisi Siegelin pitänyt olla tarkkaavaisempi sanoitusten suhteen.

Biisin voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa