Skweeetä kansalle! Perttu Häkkisen ja Tatu Metsätähden Harmönia-levymerkin musiikista kokoelma

Svartin uuden alamerkin pääfokuksen kerrotaan olevan aluksi kotimaisten alan kulttilabelien tuotantojen kiteyttämisessä kattaviksi kokoelmiksi.

Harmönia oli edesmenneen Perttu Häkkisen ja Tatu Metsätähden levymerkki, joka keskittyi skweee-musiikin julkaisuun. Skweeelle ominaisin julkaisumuoto on ollut perinteisesti 7-tuumainen single, mutta Harmönia julkaisi myös 12-tuumaisia vinyylejä. Näistä ensimmäiset olivat kulttimainetta nauttivia Skandinavian Skweee -kokoelmia.

Svartin uusi alamerkki Svartronix aloittaa julkaisutaipaleensa niputtamalla Harmönian hittejä ja harvinaisuuksia tuplavinyyli- cd-kokoelmaksi. Svartronixin pääfokuksen kerrotaan olevan aluksi kotimaisten alan kulttilabelien tuotantojen kiteyttämisessä kattaviksi kokoelmiksi.

Think About Music – Musik von Harmönia 2006–2014 -kokoelmalta löytyy myös ennen julkaisemattomia versioita ja demokappaleita. Lisäksi vinyylien kyljessä tulee 12-tuumainen, 24-sivuinen booklet, jossa on runsaasti kuvia, saatetekstit Kanadassa nykyisin vaikuttavalta skweee-entusiastilta ja journalistilta Einar Engströmiltä, täydellinen Harmönia diskografilistaus, kokoelman artistien haastatteluja ja Perttu Häkkisen laatimia alkuperäisiä lehdistötiedotteita julkaisuista.

Think About Music – Musik von Harmönia 2006–2014 ilmestyy 7. kesäkuuta. Syntetisaattorien ulvovaa portamentoa demonstroivaksi näytepalaksi valittu itseoikeutetusti Randy Barracudan ja Mesakin eli Häkkisen ja Metsätähden tuotantoa. Se menee esimerkiksi näin: