Slash, Steven Tyler, Ville Valo… Suomen eturivin rockvalokuvaajan näyttely aukeaa yllättävään paikkaan

Ville Juurikkalan teoksia esillä kirkossa.

10.04.2024

Ville Juurikkalan rockmuusikoista ottamia kuvia nähdään Tampereella Kalevan kirkossa 18. huhtikuuta alkaen. Kalevan kirkon kirkkosalissa avattavaan näyttelyyn tulee esille päälle neljäkymmentä valokuvaa tunnetuista muusikoista. Näyttely on avoinna 15. päivä kesäkuuta asti.

Näyttelyn kuvissa nähdään henkilöitä kuten Guns N’ Rosesin Slash, Aerosmithin Steven Tyler ja Linkin Parkin Chester Bennington. Kotimaisista muusikoista mukana ovat ainakin Jonne Aaron, Olli Herman, Michael Monroe, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä ja Ville Valo.

Juurikkala on ottanut promokuvia sadoille suomalaisille artisteille ja yhtyeille.

Juurikkala kertoo tiedotteessa seuraavaa:

”Olen aina rakastanut rauhan tunnelmaa, joka kirkoissa on, joten ajattelin, että miksi en pitäisi valokuvanäyttelynkin joskus kirkossa. Vaikka olen suurimman osan työuraani kuvannut rajuina pidettyjä rocktähtiä, olen aina tykännyt tuoda mukaan rauhan tunnelmaa myös heistä otetuissa valokuvissa. Osa ihmisistä tunnetaan räväkkyydestä, mutta kaikista löytyy myös se puoli, joka huokuu rakkaudellista rauhaa.”

Juurikkalan valokuvanäyttely on avoinna kirkkosalissa kirkon aukioloaikoina sunnuntaista perjantaihin kello 11–15. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Lisää luettavaa