Sony Liven keikkamyyntitoiminta siirtyy Fullsteamille

Fullsteam jatkaa kasvuaan.

15.08.2018

Sony Liven keikkamyyntitoiminta siirtyy Fullsteam Agencylle 15. elokuuta alkaen. Samalla Sony Music Finland lopettaa Sony Live -ohjelmatoimistonsa. Sony Live toimi osana levy-yhtiötä 10 vuotta edustaen kymmeniä kotimaisia artisteja.

”Fullsteam Agency on täydellinen partneri hoitamaan artistirosteriamme ja uskon, että tämä yhteistyö tulee poikimaan paljon hyvää artisteillemme”, Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Wemppa Koivumäki sanoo.

Lopullista listaa Fullsteamille siirtyvistä artisteista ei vielä ole, sillä osan artisteista kanssa neuvottelut ovat vielä kesken. Sony Liven edustuksessa eivät olleet kaikki Sony Musicille levyttävät artistit eikä tähän sopimukseen sisälly iskelmä- ja lastenmusiikkiartistit.

Fullsteam Agencyn uutena keikkamyyjänä on aloittanut tällä viikolla Maija Kaarna, jolla on yli 20 vuoden kokemus konserttien järjestämisestä ja keikkamyynnistä. Maija Kaarnan edustamia artisteja ovat Suomen tunnetuimpiin rap-artisteihin lukeutuva Asa sekä reggae-muusikko Puppa J.

”Fullsteam-perhe ja kotimainen artistirosterimme ovat tänä vuonna kasvaneet vauhdilla ja odotamme innolla, että pääsemme rakentamaan yhteistyötä uusien artistien kanssa”, kommentoi Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen.

Fullsteam Agency edustaa noin sataa kotimaista artistia ja yhtyettä Stam1nasta Disco Ensembleen, Elastisesta Paperi T:hen ja Cledosista Vestaan sekä tuo vuosittain Suomeen noin 200 ulkomaista esiintyjää.

Lisää luettavaa