Stereo juhlistaa tulevan albuminsa julkaisua ilmaiskeikalla

Haloo Helsinki! -kaksikko esiintyy Suutarilan ala-asteella sekä lahjoittaa koululle liudan uusia soittimia.

Kuva: Marek Sabogal

Leo Hakasen ja Jere Marttilan perustama Stereo julkaisee debyyttialbuminsa 00740 perjantaina 1. marraskuuta.

Julkaisun kunniaksi kaksikko järjestää samana iltana ilmaiskonsertin Helsingin Suutarilan ala-asteen koululla kello 20. Lisäksi yhtye on aikeissa lahjoittaa uusia soittimia ja soitintarvikkeita koulun musiikkiluokille. Dj-tuottajaduo kuvailee esiintymispaikkaa ja sen merkitystä seuraavasti:

”Tällä Stereon levyjulkkarikeikalla on meille aivan erityinen syy ja merkitys. Suutarilan ala-asteen koulu ja sen musiikkiluokat olivat meidän musiikkiuran kannalta merkityksellinen paikka. Täällä saatiin ensimmäinen kosketus oikeisiin soittimiin, opittiin soittamaan, perustettiin eka bändi ja päästiin skulaan ensimmäistä kertaa livenä yleisön eteen”, toteaa Jere Marttila.

”Vierailimme alkuvuodesta meidän koululla tapaamassa vanhaa musaopettajaamme Ismoa. Luokissa oli edelleen kiva fiilis, ja ne samat soittimet joilla kaksikymmentä vuotta sitten otettiin Jeren kanssa ensituntumaa bändihommiin. Siinä menneitä muistellessa syntyi samalla ajatus, että voisimme Stereon kanssa hankkia koululle uusia soittimia ja soitintarvikkeita nykyisille oppilaille. Musiikkiluokkatoiminta kun on edelleen mitä parhain paikka ja kanava purkaa tuntojaan, sekä kehittää musakuvioita kavereiden parissa. Ja ei voi olla pelkästään sattumaa, että Haloo Helsinki!, The Rasmus, Tiktak, Indica, Stereo ja Sonny ovat lähtöisin juurikin Suutarilan musaluokilta – postinumerosta 00740.” jatkaa Leo Hakanen.

Stereo on parhaillaan mittavalla syyskiertueella, joka huipentuu Helsingin Ihku-baarissa 20. joulukuuta. Tarkat kiertueaikatulut näet alta.

18.10. Joensuu Kerubi
25.10. Rauma Domino
01.11. Helsinki Suutarilan ala-aste levynjulkkarikeikka
08.11. Lappeenranta Amarillo
16.11. Jämsä Himos Areena
22.11. Vaasa Teatro
30.11. Lahti Wintti
07.12. Kajaani Onnela
13.12. Yksityistilaisuus
14.12. Kankaanpää Siili
20.12. Helsinki IHKU