Stormzy julkaisee kolmannen albuminsa – kuuntele ensimmäinen single

Stormzyn uutuusbiisi on poikkeuksellisen herkkä.

15.10.2022

Piinkovasta grime-liekityksestä tunnettu Stormzy julkaisi totutusta tyylistään poiketen energialtaan seesteisen ja romanttisen suhteen heittelehtiviä vaiheita käsittelevän kappaleen, jossa hän riimittelyn ohella intoutuu myös laulamaan. Afropopia, r&b:tä ja hiphopia yhdistelevään Hide & Seek -kappaleeseen antavat taustalauluineen panoksensa muun muassa nigerialaisartistit Oxlade ja Ted sekä brittiläinen Ayanna.

Samalla Stormzy paljasti julkaisevansa kolmannen studioalbuminsa marraskuun 25. päivä. This Is What I Mean -levy ilmestyy 0207 Def Jam -levymerkin kautta, jonka alla Stormzy on levyttänyt vuodesta 2020 lähtien.

Tulevan albuminsa Stormzy kertoo olevan aiempia henkilökohtaisempi ja hittilistoille soveltuvien ominaisuuksiensa lisäksi myös rakkauskirje musiikille. Levyn kappaleet tuovat esiin Stormzyn heikkouksia, katumuksen aiheita, haavoittuvaisuutta ja eheytymistä tavoilla jotka eivät kaikista perinteisimmin istu räppärin edustamaan kuvastoon.

Stormzy nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2017 esikoisalbumillaan Gang Signs & Prayer – kyseinen levy nousi ensimmäisenä grime-albumina Britannian albumilistan ykkössijalle. Loppuvuodesta 2019 ilmestyi hänen toinen levynsä Heavy Is The Head, joka sekin pärjäsi erittäin hyvin albumilistoilla.

Uutuusbiisiin julkaistiin eilen myös musiikkivideo, joka tarinallistaa kappaleen sisällön useille varmasti hyvinkin samaistuttavaksi parisuhdekertomukseksi. Kuinka ylellisiltä ja euforisilta tuntuvatkaan kaikki ne hassunhauskat söpöilyhetket oman rakkaan kanssa silloin kun kaikki on hyvin, ja kuinka ilkeästi niiden muisto vihloo sen jälkeen kun suhde on saanut tarpeeksi monta säröä.

Katso video alta.

Lisää luettavaa