Suomalainen Pink Chameleons julkaisi garagea ja psykedeliaa yhdistelevän debyyttiep:nsä

Katsottavissa myös uusi lyriikkavideo.

14.12.2019

Suomalainen, musiikissaan garage rockin, bluesin ja countryn elementtejä yhdistävä Pink Chameleons julkaisi eilen ensimmäisen ep:sä Songs. Voit kuunnella ep:n uutisen lopusta.

Ep sisältää kuusi kappaletta, joista torstaina julkaistua kolmatta singleä Reach Out yhtyeen solisti-kitaristi Paltsa-Kai Salama kuvailee seuraavasti:

”Kirjoitin tämän laulun ensimmäistä soolokeikkaani varten, halusin esittää gospelin inspiroiman kappaleen, eikä minulla ollut yhtäkään. Se ei kerro niinkään todellisen ”paremman elämän” etsimisestä, vaan pikemminkin illuusiosta, että jos teet tiettyjä asioita ja elät tietyllä tavalla, se tulee lopulta antamaan sinulle tyydyttävämmän elämän. Se kertoo vastausten etsimisestä vääristä paikoista”

Voit katsoa myös Reach Out -kappaleen videon uutisen lopusta.

Uuden ep:n soundia Salama kuvailee tiedotteessa puolestaan näin:

”–Joten, täällä se on, sen jälkeen mikä, tuntui eliniältä. Pink Chameleonsin äänite. Musiikillisesti voit kutsua sitä garage rockiksi tai psykedeeliseksi rockiksi, en tiedä. Minulle se on vain musiikkia, jota tykkäämme soittaa. Mutta kun joku kysyy minulla on taipumus sanoa että olemme garage-blues-country-yhtye. Mutta valitettavasti me jätimme jätimme kaikki blues- ja kantrimaisuudet pois tältä ep:ltä seuraavaa varten, joten ota tästä sitten selvää…”

Black Lizard yhtyeestäkin tutun Salaman lisäksi yhtyeeseen kuuluvat Antti Sauli (basso) sekä Ville Hopponen (rummut ja koskettimet).

Kaikki ep:n kappaleet ovat Salaman kirjoittamia, nauhoittamia, miksaamia ja masteroimia. Albumilla koskettimia ja perkussioita soittaa kappaleilla Reach Out ja Slime Iiro Tulkki ja taustalaulussa kappaleella Melting Face on Tytti Roto.

Yhtyeen tulevat keikat ovat seuraavat:

9.1. Tenho, Helsinki
11.1. Bar Ö, Turku w/ The New Tigers
7.3. Galleria Hoi sie, Lappeenranta

Lisää luettavaa