Suomalaisartisti Leevi and the Leavingsin ja Pet Shop Boysin jalanjäljissä – tuleva levy on täydellistä surupoppia

Tams julkaisee tällä viikolla uuden levyn.

04.03.2024

Mainio Leevi And the leavingsin ja Pet Shop Boysin perintöä jatkava Tams julkaisee tällä viikolla uuden albumin. Artistin toisen  levyn kappaleesta Soita mulle on saatu myös video, joka on ensinäytössä nyt Rumbassa.

Videosta Tams kertoo seuraavaa:

”Havahduin tosi myöhässä siihen, että musavideo puuttuu, mutta ei ollut eka kerta. Aina olen ne tehnyt viime tingassa, mutta onneksi ideoita on takataskusta löytynyt. Tällä kertaa idea oli yksinkertainen: tehdä esittelyvideo Noljakasta. Kotikaupunginosassani Noljakassa on jotain tosi runollista. Luonnonsuojelualue ja kerrostalolähiö kulkevat käsi kädessä, kuvankaunis järvimaisema Suomen pisimmälle selälle kylki kyljessä syrjäytymisen kanssa. Perinnemaisemaa, hulppeaa omakotiasutusta ja ysäriestetiikkaa. Idea oli hieno, aikaa vähän. Kuvasin yhden kävelylenkin aikana koirani Sohvin kera koko videon, ja tällä kertaa kuvausassistentti ei ollut halukas näyttämään Noljakan hienompia puolia, joten sinne mentiin minne hän halusi. Ehkä sitten toisella kerralla voin esitellä aluetta paremmin.”

Uusi albumi ilmestyy virallisesti perjantaina, mutta Tams-fanien kannattaa olla tarkkana Rumban sivuilla jo keskiviikkona!

Kuuntele Soita mulle alta.

Lisää luettavaa