Suomalaisbändi julkaisi biisin, jonka luulisi puhuttavan ainakin pienten lasten vanhempia

25.05.2016

”Olen 33-vuotias ja voisin väittää eläväni tällä hetkellä aika perinteistä ruuhkavuosien elämää. Viikot täyttyvät kerhoaamuista, leikkikentistä, kiireisistä työpäivistä ja siitä tunteesta, että olen liian vähän kotona. Laulan tässä täysin omasta elämästä ja tämä onkin aivan heittämällä henkilökohtaisin teksti ikinä”, Oliver-yhtyeen laulaja Jari Väyliö kommentoi uutta biisiään.

Kappaleen nimi on Kysymys saa vastauksen ja sen teksti henkilökohtaisin, jonka Väyliö on kirjoittanut. Suomenkielistä poprockia esittävän Oliverin uusi single saa ensiesityksensä Rumbassa nyt. Kappale on tehty yhteistyössä useiden kotimaisten eturivin artistien tuottajanpallilla istuneen Rake Eskolinin kanssa.

”Vanhemmaksi tuleminen vaikuttaa ehkä eniten parisuhteeseen. Kuinka arki ja sen pyörittäminen vievät voiton kaikelta siltä, joka ennen kuului kahden rakastavaisen arkeen. Yhteiset tv-sarjat, illanvietot ystävien kanssa ja rauhalliset aamut ovat vaihtuneet johonkin tärkeämpään. Johonkin sellaiseen, jota en ikinä vaihtaisi mihinkään muuhun, vaikka sitä välillä kaipaisinkin.”

Pelkkää hiekkalaatikkoa Oliverin kesä ei kuitenkaan ole, bändi nimittäin nähdään useilla aikuisten leikkikentiksi luonnehdittavilla festivaaleilla. Kuuntele biisi ja katso keikkapäivät Spotify-soittimen alta.

Oliverin kesäkiertue:
24.6. Kihniö, Pyhäniemen Juhannus
1.7. Himos, Iskelmäfestivaali
2.7. Joutsa, Joutopäivät, Huttula
8.7. Ruovesi, Noitarock
9.7. Ähtäri, Club B52, Ihan pihalla -pihafestari
10.7. Aitoo, Kirkastusjuhlat
22.7. Tampere, Tammerfest
23.7. Vesanto, Reiskafutiksen MM-kisat
30.7. Hämeenkyrö, Hämyvestarit
6.8. Outokumpu, Kumpurock
12.8. Jalasjärvi, Aukusti
13.8. Laukaa, Satama festival
27.8. Virrat, Killinkoski, Wanhan Tehtaan Venetsialaiset

Lisää luettavaa