Suomalaisen katuvaatemerkin omistaja sai viestin Ice-T:ltä ja kumppaneilta: ”Tän juhannuksen muistan loppuelämäni”

Hienoja juttuja tällaiset!

25.06.2024

Ice-T:n luotsaama Body Count kävi esiintymässä Nummirockissa juhannuksena. Lavalla nähtiin myös yllättävää suomalaisväriä. Moni paikalla ollut hieraisi nimittäin silmiään, kun Body Countin kitaristi Ernie C:llä oli suomalaisen Osuma-nimisen katuvaatemerkin paita yllään.

Rumba otti yhteyttä Osuman Jessica Jonsson-Palmrothiin asian tiimoilta. Kävi ilmi, että Body Countin leiristä oltiin erikseen pyydetty Osuman tutulla OSW-logolla varustettuja vaatteita paikan päälle.

”Teimme Ernie C:lle OSW-paidan jo kuusi vuotta sitten, kun Body Count esiintyjiä viimeksi Suomessa Tuska-festivaaleilla. Tuon jälkeen olemme olleet tasaisin väliajoin yhteydessä Ernieen ja vaihdeltu kuulumisia. Viime talvena bändi otti meihin yhteyttä ja kyseli hieman Suomen festivaalikuvioista. Samalla he tiedustelivat, olisiko mahdollista saada lisää Osuma-vaatteita, mikäli he Suomeen saapuvat”, Jessica kertoo ja jatkaa:

”Ernie lupasi ottaa yhteyttä, jos saapuvat Suomeen. Kun ilmoitus Nummirockin keikasta tuli, niin bändin puolelta otettiin meihin yhteyttä ja muistuteltiin, että haluavat lisää Osuma-vaatteita. Totta kai laitoimme haisemaan, ja teimme Ernielle kaksi kustomoitua t-paitaa, joissa oli Osuman logo, Ernien nimi sekä Body Count -teksti. Teimme myös Ice-T:lle oman paidan, josta löytyi Osuman logo sekä tekstit ”original gangster” sekä ”Ice-T”. Päätimme tehdä Ernielle vielä collage-paidan, sillä Suomen kesä saattaa olla kylmä.”

”Pienen säädön jälkeen (meinasimme myöhästyä keikalta omasta hidastelusta johtuen!) pääsimme festareille, saimme nimet listaan ja pääsimme bäkkärille ojentamaan vaatteet Ernielle ja Ice-T:lle. Molemmat tykkäsivät paidoista, ja kutsuivat meidät lavalle kuuntelemaan keikkaa erikoispaikoille. Bändi selvästi diggaili vaatteista, sillä Ernielle oli päällä Osuman t-paita Kööpenhamissa Copenhell-festivaalin keikalla.”

Kuvia hupparista näet alta. Kuvien alta löydät Nummirockin Instagram-sivujen Body Count -kuvat, joista huppari löytyy myös. Torille! Vakavasti puhuen: hemmetin hienoja juttuja tällaiset! Kuten Jessica sanoo:

”Tän juhannuksen tulen muistamaan loppuelämäni.”

Tipa Tuominen

Tipa Tuominen

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Nummirock (@nummirock) jakama julkaisu

Lisää luettavaa